Кампания „Учи и Сполучи“

Кампанията има за цел набиране на средства за УРОЦИ и УЧЕБНИ ПОСОБИЯ за деца в неравностойно положение от семейните центрове на фондация "Сийдър'' в град Казанлък, с което вярваме, че ще допринесем за тяхното по-добро бъдеще.

Децата израснали извън семейства са в риск от отпадане от образователната система. Те се нуждаят от допълнителна помощ, както и от психологическа подкрепа, за да се справят с изоставяне от учебния материал.

За да ги насърчим и задържим в училище, ние от Пица Лаб и фондация „Сийдър“ започваме съвместна кампания за набиране на средства, с която ще покрием разходи за учебници, учебни помагала и консумативи, уроци по математика и български език, работа с психолог и кариерно консултиране за деца и младежи в риск.

Присъедини се към нас и нека заедно да допринесем за по-добро бъдеще на децата без родителски грижи, като им помогнем да продължат своето обучение.

Да го направиш е много лесно и ВКУСНО, само трябва да хапнеш една от нашите Чоко Пици.

1лв от цената ѝ ще бъде ТВОЯ ПРИНОС за каузата, а ние от Пица Лаб ще добавим още 1 лв . По този начин 2лв от цената на всяка Чоко Пица ще бъдат отделяни за кампанията.

Нейният първи етап стартира на 15.09 и ще продължи до 15.10.

Постави ли сме за цел, сумата от 3000лв, с която ще успеем да закупим раници, тетрадки и учебници.

Включи се още днес, като ни посетиш и поръчаш неустоимо вкусна Чоко Пица!

P.S Друг начин да се включиш в кампанията е като направиш своето дарение в кутии, които ще бъдат поставени във всяка една от нашите LAB-оратории!

PizzaLab свали   мобилното приложение